20 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΧΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 8

Στόχος εβδομάδας Νο8


Λόγω υποχρεώσεων αναγκαστικά αυτή την εβδομάδα ο στόχος μας ξεκινάει αντί για Δεύτερα Τρίτη.Μια ζεστή από αγάπη και αλληλοσεβασμό εβδομάδα να έχουμε όλοι μας και να σκορπάμε χαμόγελα ψυχής!Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...
Όλο μας πιέζει ο χρόνος,όλο κάτι μας ζητάει,όλο μας ξεφεύγει και εμείς τρέχουμε από πίσω του να τον προλάβουμε λαχανιασμένοι.Ξεκινάει η μέρα με άγχος και καταλήγει το βράδυ να μας βρίσκει κατάκοπους,σκυθρωπούς και γκρινιάρηδες.Όταν φτάνουμε στο πολυπόθητο σπιτάκι μας για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε από όλη την ένταση της ημέρας καταλήγουμε να χάνουμε πολυπόθητες στιγμές ηρεμίας με ανθρώπους που αγαπάμε.Πως να σωθούμε από αυτό το μουτζούφλικο ανθρωπάκι όταν γυρνάμε σπίτι και το μόνο που ζητάμε είναι να απολαύσουμε λίγη ηρεμία και γαλήνη χωρίς κόπο αλλά με τρόπο;Στόχος για αυτή την εβδομάδα λοιπόν...
Πριν μπούμε στο σπίτι μας κάνουμε μια παύση,παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και λέμε στον κύριο άγχος και όσα μας κούρασαν να καθίσουν απέξω και να μην έρθουν βραδινοί επισκέπτες.Αφού μπούμε για να είμαστε σίγουροι κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και κάνουμε την πιο αστεία μας γκριμάτσα μας.Αν πάλι επιμένουν κάνουμε όσες γκριμάτσες χρειαστεί.Για τους δυνατούς παίχτες αυτού του "παιχνιδιού" αν θέλετε μπορείτε να κάνετε αστεία γκριμάτσα και με το καλήμερα, ίσως έτσι το χαμόγελο της ευδιαθεσίας για τη νέα μέρα να κρατήσει λιγάκι παραπάνω!
Με συνοπτικά λόγια, ο στόχος αυτής της εβδομάδας είναι να βγάλουμε σκανταλιάρικη γλώσσα στο άγχος και τον χρόνο της καθημερινότητας που μας χαλάει όμορφες στιγμές γαλήνης.Καλή μας επιτυχία και αυτή την εβδομάδα με μπόλικες αστείες γκριμάτσες και χαμόγελα!


  

12 σχόλια:

  1. πολύ-πολύ όμορφος στόχος και καθόλου ακατόρθωτος!
    ένα χαμόγελο και... όλα θ' αλλάξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα πλεον αλλα με δυνατη διαθεση ακομα :D
      χωρις κοπο!ενα μικρο χαμογελακι καμια φορα αρκει ;)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/12 1:47 μ.μ.

    Ναι καλά, πες μας πως θες να μας κάνεις ξωτικά για αυτή την εβδομάδα, με γκριμάτσες, σκανταλιάρικη διάθεση και σκανταλιές γενικότερα και άστα τα υπόλοιπα χαχα
    Αλλά δεν σε αδικώ κύριε Ξωτικό, γιατί έρχονται Χριστούγεννα και είναι η εποχή σας, οπότε μάλλον θα πρέπει να σας αφήσουμε να μας συνεπάρετε στο παιχνίδι σας.
    Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη χρώματα και όμορφες στιγμές, ξωτικό της πόλης! Και ένα υπόλοιπο ημέρας δίχως άγχος και γεμάτο γλύκα :)
    PS: Γιατί υπάρχει άνθρωπος που μένει σοβαρός μπροστά στον καθρέφτη? :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!!!γενικα εχω μια διαθεση δυο μερες τωρα (μη το ματιασω φτου μου!)για τρελα πειραγματα και σκανταλιες,αλλα ετσι που με μαρτυρας μου δυσκολευεις το εργο στο να κανω αθωα ματακια μετα ;) χεχε!
      μου αρεσε η ευχη και την πολλαπλασιαζω και την ανταποδιδω με αγαπη!!! (τα δυο και με πολυ πολλαπλασιασμο αερινης διαθεσης!)
      αυτο αναρωτιομουν...αλλα για να ειμαστε σιγουροι το εβαλα στο στοχο :)

      Διαγραφή
  3. ωραίο!!
    μη σου πω και όταν φεύγουμε απ το σπίτι να κάνουμε το ίδιο! τι έχει να δει ο καθρέφτης του ασανσέρ :P

    καλή βδομάδα, ξωτικούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα!την εχω πατησει σε ανσασερ δημοσιας υπηρεσιας...ειπα να χαλαρωσω κανοντας γκριματσες αλλα δεν υπολογισα πως οι πορτες ανοιγουν αυτοματα...κοκκινο το ξωτικουλη και οι αλλοι κραταγανε αποστασεις ασφαλειας :P
      γεματη ζεστασια λατρεμενο μου πεφταστερι :)))

      Διαγραφή
  4. Καλησπερα κ απο μενα,μικρο μου ξωτικο!!!
    Ωραιος στοχος!!!
    Εγω που εχω ενα θεματακι με τους καθρεφτες κ οταν με κοιταζω θαναι μονο λογω γκριματσας,πιανομαι;;; Τον εχω καλυψει το στοχο;;; :-P

    Γενικα,αποταν φευγω απτη δουλεια κ μετα, παιζει αλλο ημιχρονο για μενα χωρις time out ως την ωρα που παω για υπνο!

    Κ σιγουρα δεν ειμαι πολυ χαλαρη....εδω ειμαι εκτος,ε
    Δεν πειραζει! Θα προσπαθησω περισσοτερο επειδη το θετεις σαν στοχο κ μονο!!!!
    Τι θυσιες κανω το ατομο για λιγη χρυσοσκονη κ μερικα νυχτολουλουδα.....
    (πλακα κανω,εεε;;;;)
    Αερινα φιλια κ αστερακια λαμπερα γιαποψε!
    Εχω κεφια,οπως καταλαβες...... ;-) :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με δυο μερες καθυστερηση η απαντηση μου,πολυ τρεξιμο αυτο τον καιρο και ευτυχως ξανα χαλαρωση απο αυριο :D
      η αληθεια ειναι πως κατι εκαναν οι γκριματσες σε μενα τις δυσκολες ωρες αυτη την εβδομαδα που μεχρι στιγμης ηταν πολυ αγχωτικη ;)
      λιγες μερες μεινανε ακομη για να το προσπαθησεις και περιμενω να μου πεις εαν επιασε καθολου το κολπακι...
      οπως και να εχει και μονο η προσπαθεια ανταμειβεται με εξτρα χρυσοσκονη και μπολικα μπουκετα νυχτολουλουδων.....(κι ας κανεις την παραπονιαρα ξερεις πως αυτα δεν τα χανεις με τιποτα!)
      ξωτικισια φιλια για παραμυθενια ονειρα μεχρι να σε αγκαλιασει το ξημερωμα καλη μου!!!!

      Διαγραφή
  5. Χα καλή ιδέα ... με βρίσκεις σε κάπως ιδιαίτερη περίοδο βέβαια αλλά θα προσπαθήσω :)
    καλως σε βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αργησα λιγο να ερθω στο σπιτακι μου δεν το πολυσυνηθιζω να λειπω...ομως ευχαριστη εκπληξη νεου προσωπου με βρισκει!!!(κανω τσαχπινιες για να ζητησω συγνωμη για την καθυστερηση απαντησης!)καλως ανταμωσαμε λοιπον και ακριβως επειδη ειμαι και εγω σε περιεργη περιοδο το σκεφτηκα.ετσι για να παμε λιγο κοντρα εξαλλου και μια στιγμη να πιασει το κολπακι αρκει ;)
      να εχεις ενα ηρεμο βραδυ!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/11/12 2:40 μ.μ.

    Πριν λίγο διάβαζα το Χωρίς Τίτλο, αλλά με Νόημα της φίλης μου Μαρίνας κι άλλαξε η διάθεση μου όλο χαμόγελο.. Τώρα ήρθα στη γειτονιά σου και το χαμόγελο μου εδραιώθηκε για όλη μέρα.. Σ' ευχαριστώ φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το διαβασα και εγω και εννοειτε πως δεν το γλιτωνεις το χαμογελακι εχει πολυ εξυπνη γραφη ;)
      αν βοηθησα και εγω λιγο στο να παραμεινει το χαμογελο σου, τοτε αποκταω χαμογελο λιγο πιο μεγαλο!!!!
      και επειδη θα αρχισουμε παλι τα οχι εγω ευχαριστω(χεχε!ετσι παει οταν υπαρχει αλληλοεκτιμηση)μας προλαβαινω πονηρα και λεω πως μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου αλληλοευχαριστιομαστε για ολα οσα μεταδιδει ο ενας στον αλλον φιλε μου!!!
      καλο ξημερωμα να εχεις με ενα χαμογελο στο προσκεφαλι σου για καλημερα!

      Διαγραφή