3 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟΧΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 10

Στόχος εβδομάδας Νο10


Μεγάλη ξωτικίσια καλησπέρα με πλέον εορταστική διάθεση!!!Μπήκε ο μήνας της μαγείας και των παιδικών ονείρων!Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά με αυτή την εβδομάδα το "δύσκολο" εορταστικό μπόνους γύρο των στόχων μας!Η δυσκολία ανεβαίνει πλέον αισθητά γιατί τα μαγικά πλάσματα αυτούς τους περίεργους καιρούς που διανύουμε θα χρειαστούν πιο έμπρακτα και ουσιαστικά την βοήθεια μας.


Κάθε στόχο που θα κερδίζουμε θα αποκτούμε πολύτιμα δώρα ψυχής που δεν θα μπορέσει ποτέ και καμία κρίση να μας τα στερήσει...Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη εορταστική αποστολή.Οι γιορτές αυτές κυρίως απευθύνονται σε παιδιά (κάθε ηλικίας) πολλά παιδιά όμως έχουν πληγωμένη νεράιδα που δεν πρόλαβε να τα ράνει με τη μαγική αστρόσκονη του μικρού πρίγκηπα και της μικρής πριγκιποπούλας.Εδώ όμως ερχόμαστε εμείς για να βοηθήσουμε λίγο την πληγωμένη νεράιδα να επιτελέσει το έργο της με επιτυχία.


Άρα αυτή την εβδομάδα ψάχνουμε στη γειτονιά,στην πόλη,στο χωριό,στα νοσοκομεία,στα ιδρύματα,στο δρόμο και όπου αλλού μπορούμε να εντοπίσουμε πληγωμένες νεράιδες παιδιών και επιστρατεύουμε την εορταστική μας φαντασία.Προσφέρουμε ρούχα, φαγητό, παιχνίδια, βιβλία, καταστρώνουμε μικρά θεατρικά δρώμενα,κουκλοθέατρο,ομαδικά παιχνίδια ή μια αγκαλιά συντροφιά με ένα καλό παραμύθι και χιλιάδες άλλα φαντασμαγορικά πραγματάκια,που θα έφερναν σε ένα παιδί το χαμόγελο της ψυχής στο προσωπάκι του.Ο στόχος είναι πολυπλευρικός αυτή τη φορά και ίσως αν έχετε διάθεση να τον επιτύχετε πιο εύκολα με τη βοήθεια και άλλων γύρω σας.Δεν έχετε υλικά ή οικονομικούς πόρους για να βοηθήσετε;Δεν πειράζει,έχετε εσάς και λίγο από το χρόνο σας για να δώσετε ένα δώρο ψυχής,σε ένα παιδί που κοιτάει με μάτια λαχτάρας τις γιορτές που έρχονται.


Είναι καιρός κρίσης και καταλαβαίνω πως ίσως όλα αυτά να φανούν δύσκολα σαν σκέψη άλλα στην πράξη θα διαπιστώσετε σύντομα πως αυτή η κρίση δεν χρειάζεται να περνάει και από τα αισθήματα μας.Εξάλλου τι πιο δωρεάν και αφορολόγητο από την πραγματική αγάπη και την διασκόρπιση της γύρω μας;!Μέσα από την παρέα με τα παιδιά ίσως να ξαναγίνουμε και εμείς παιδιά και να θυμηθούμε την πραγματική έννοια της μαγείας αυτών των εορτών!Τι πιο μαγικό δώρο ψυχής από τα υπερφωτισμένα από ευτυχία ματάκια ενός παιδιού και το γάργαρο γέλιο του;


Δεν θέλει κόπο το τονίζω ξανά και ξανά λίγη φαντασία και λίγο χρόνο μόνο θα στερηθείτε.Σίγουρα η πληγωμένη νεράιδα αυτού του παιδιού που θα κάνετε να χαμογελάσει δε θα σας αφήσει χωρίς το μαγικό δωράκι της....Καλή μας επιτυχία αυτή την πρώτη εορταστική εβδομάδα των στόχων...








8 σχόλια:

  1. Ναι,μικρο μου....ξερω!
    Φιλακι απαλο κ αερινο για καθε θλιμμενο μουτρακι....
    (θελω κ εγω το δικο μου....:-( ;-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρυφτηκα για λιγο ξημερωνομουν στους δρομους κυνηγωντας ονειρα που δραπετευαν...
      εσυ ξερεις ποσο πολυτιμο ειναι για ενα παιδι αυτο το φιλακι...
      θα σου στειλω ενα μπαουλο αγκαλιες και φιλια αερινα μη μου μουτρωνεις αφου μικρο παιδι εισαι και εσυ :)
      καλη εβδομαδα να εχουμε και κυριως καλη επιτυχια στον στοχο μας :DDD

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/12 10:04 μ.μ.

    Ω μα πόσο ωραίο στόχο έθεσες αυτή την εβδομάδα. Συγχαρητήρια ξωτικό! :)
    Ο στόχος σου είναι εφικτός, γλυκός και τρυφερός. Και μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι και να κάνουμε ένα χαμόγελο να ανατείλει γιατί είναι οι μέρες τέτοιες που επιβάλλουν διάθεση και χαρά.
    Καλό σου βράδυ ξωτικούλι. Εύχομαι να είναι όμορφο και να σου φέρει πολλά όνειρα παραμυθένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τετοια να ακουω να χαμογελαω ευδιαθετος αυτην την εβδομαδα :)))
      ετσι δεν θελει κοπο λιγη φαντασια και υποκινηση ψυχης χρειαζεται και η αμοιβη μας θα ειναι τεραστια!!!!
      η παιδικη χαρα και η πιστη στα παραμυθια να σε γεμισει οχι μονο αυτο το βραδυ αλλα καθε βραδυ καλη μου βασιλισσα!

      Διαγραφή
  3. http://4.bp.blogspot.com/-mt1GbWFZ6mQ/UK0fqYhTqwI/AAAAAAAAD4I/m_mUNuvfW0U/s1600/afissa.jpg για οποιον μπορει και θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενδιαφερον!!!!μου αρεσει που μπαινουν ιδεες και προτασεις στο "παιχνιδακι" μας!χαμογελο ελπιδας στο προσωπο μου!
      ευχαριστωωωωωωωωωωω για την ενεργη συμμετοχη!!!
      γεματη απο ολα τα καλα εβδομαδα να εχεις :D

      Διαγραφή
  4. με συγκίνησες.....
    Πάντα ανταμοιβόμαστε για τις καλές πράξεις!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ενα παιδικο χαμογελο...
      μονο αυτο ειναι απο τα πιο μαγικα δωρα ανταμοιβης!!!!

      Διαγραφή